TIIMI-ESITTELYT

Jolokun Talli Racing:
Mortorsporttia hartiapankilla ja hurtilla huumorilla, ketään kiusimatta 
Ykkös kartturi, Tuomaksella kattava kokemus kartturoinnista ja myös kuvasivusto tuomastoyryralli.kuvat.fi .. Joeli ajanut rallia bemarilla vuodesta 2010 ja Ari-petterillä jokkista vuodesta 2007 ja eka ralli keuruulla 2017. Tietenkin tiimin taustalla hyörii esim. äitee joka kerää poikien levittämät ruuvvit pois hukkapiiloon joutumiselta, mutta ei anna poikien pestä moottorin osia tiskikoneessa ja koneen kokoominenkin tapahtuu tallissa, EI keittiön pöydällä  tiimin taustajoukoissa myös paljon muita tärkeitä immeisiä perheestä ja siitä vierestä. Tiimin touhuja voipi seurata fb:ssä.

**************************************

Off-Road Rally Team Finland Eli tuttavallisemmin ”ORTF” tai ”Ortsu”.

Tiimi taidettiin varsinaisesti ”perustaa” 2014. Sitä ennenkin olemme ajelleet ja touhunneet porukassa jo usean vuoden. Tuolloin vain kypsyi ajatus, että pitäähän meidän jonnekkin retkelle lähteä.
Matkakohteeksi valikoitui Marokossa ajettava Tuareg Rally. Tämä oli siis tiimin alku sysäys.
Tiimissämme on toistakymmentä jäsentä. Jäsenistöllä on historiaa niin kaksi kuin nelipyöräisisistäkin.
Harrastettu on ihan omaksihuviksi ajellen, kilpaillen ja toimitsijana pyörien. Eli hiukan joka kantilta on touhua nähty. On ajettu asfaltilla ja soralla sekä maastossa.
Nykyään harrastaminen painottuu off-roadiin pyörillä, mönkijöillä ja autoilla. uutena on tullut kuvioihin mukaan Rc-autot. Kilpaa ajetaan offikrossissa ja suunnistuksessa sekä Rc Jokkiksessa. Satunnaisesti myös Gncc kisoissa ja muissakin mitkä sattuu tulemaan milloinkin mieleen. Tiimimme on mukana järjestämässä off-road suunnistus CUP:a sekä Rc-autojen bensakrossin SM-sarjaa. Lisäksi välillä järjestämme ajotapahtumia, jos vain aikataulu antaa periksi.
Emme välttämättä ole mitään huippukuskeja, mutta meillä on aina hauskaa ja hyvä fiilis.

***********************************

Laajentuminen jatkuu kelkkapuolella  Jonna näyttää reittiä muille 
Jonna Simontaival on moottorikelkkailun kilpakuljettaja, lajeinaan Mk-Enduro, Mk-Sprint, Mk-Cross Country sekä Snowcross. Tulevalla kilpakaudella 2018 Jonna on mukana #eikiusita kampanjassa, tavoitteenaan viedä sanomaa eteenpäin myös moottorikelkkailun kilpavarikoille.

”Haluan lähteä mukaan kampanjaan, jotta voin olla mukana viemässä hyvää sanomaa eteenpäin, ja kannustaa puuttumaan kiusaamiseen jo varhaisessa vaiheessa. Myös kiusaaja voi olla elämässään vaikeassa tilanteessa, ja purkaa pahaa oloaan väärin. Katsokaa ympärillenne ja tunnistakaa kuinka lähimmäisenne voivat, vain yhdessä tähän voidaan vaikuttaa!” – kertoo Jonna.

Jonna on lähtöisin Kittilästä Lapista, mutta asunut vuodesta 2015 lähtien Kuopiossa. Jonna perheeseen kuuluu puoliso, PRO- kilpakelkkailija Jesse Hottinen, sekä kaksi lasta, Louna 5v ja Mattus 6v. Mottonaan ”Stay humble, aim high.”

Jonnan parhaat saavutukset ovat:
– Mk-Enduro, European Championships 2016 EM 2. ja arvostettu GIANT (Euroopan pisin ja vanhin moottorikelkkaenduro) 2.sija 2016.
– Mk-Enduro SM 3. ja EM 3. 2017 ja GIANT 2.sija 2017.
– Mk-Cross Country SM 2. 2017

Tavoitteenaan tulevalla kaudella kirkastaa mitalit #eikiusita- tarrat kelkassaan! Mikäli haluat tukea Jonnan kilpakautta, ota yhteyttä jonna.simontaival@gmail.com.
Jonnan löydät myös Facebookista https://m.facebook.com/jonnasimontaival733

 

 

 Murska-Arska team, liiga 2015

 VauhtiVeikot Racing

 Rentut ei kiusi ketään! Hyvässä hengessä Jm-Sm liiga-15

 Relaa Racing

 Hötsi edustus, kiitos dripstone garage